JackKropotkin is deaud

Helaas is het leven van Jackkropotkin op NUjij verleden tijd, vermoord door RV/Nujij* die niets moet hebben van enig geluid tegen het antisemitisme op NUjij.

Ik heb me vermaakt in ieder geval.

Groet,
Jack

* Roland van Veen, red.

JackK

8 thoughts on “JackKropotkin is deaud

  1. Reageerder schreef:

    Het zat erin. Topics over antisemitisme worden ook gelijk gesloten terwijl topics waarin vuiligheid als Israël=zionisme=nazisme er de hele dag staan en na drie dagen weer geplaatst worden. Benoemen van antisemitisme is ongewenst op nujij. Antisemieten leveren namelijk ook pageviews.

    • Beezet schreef:

      Deze subjectieve reactie geeft geheel weer hoe eenzijdig mensen vanuit hun ” jood-zijn” tegen beter weten in waarheden kunnen verdraaien.
      Ik heb nieuws voor u, ik ben eruit gegooid juist omdat ik de daden van Israel t.o.v. de Palestijnen veroordeel dus uw ” geslachtoffer”slaat kant nog wal.
      Overigens draag ik de Joden en de Palestijnen als mens zijnde beide een warm hart toe.
      Dat ik me hier in een leeuwenkuil bevind,ben ik mij terdege bewust.

      • Reageerder schreef:

        Dank voor de reactie op mijn bericht, leuk dat u op mij reageert. Zo te zien heeft u geen modreset zoals JackKropotkin (die inmiddels is omgezet in een permanente ban) maar slechts een tijdelijke ban zoals de meeste reageerders weleens krijgen. In uw reactie hierboven wordt iemand die het, mbt hoe de redactie omgaat met berichten en topics over het Gaza-conflict, niet met u eens is direct door u beschuldigd te verdraaien vanuit “jood-zijn”. Uit “Jood-zijn” komen dus verdraaiingen voor? Niet vanuit iemands mening maar vanuit Jood-zijn? Dat is antisemitisch. Verder gaat u eraan voorbij dat anti-Hamas niet wil zeggen dat iemand tevens anti-Palestijns is. Wellicht tijd voor wat zelfreflectie? Dan zal ik u even op weg helpen.

        Uw reacties even bekeken hebbend kom ik direct al tot de conclusie dat u niet verwijderd bent vanwege uw standpunten mbt het Gaza-conflict maar na reacties over een toespraak van de koning over de vliegtuigramp op 21-7 2014. Ik denk dat uw manier van reageren in het algemeen debet is aan uw ban. Een kleine greep uit uw reacties sinds 1 juli:

        Geneuzel over een Joods of zionistisch complot: “De uiterst invloedrijke wereldwijde Joodse lobby zal dit echter met kracht tegen houden .” In reactie op een reageerder die nuanceert en stelt dat niet alle Joden haatzaaiers zijn: “Versta je onder haatzaaiers ook die groep die succesvolle pogingen doet om de wereldheerschappij in de media,communicatie ,levensmiddelenindustrie etc. te bemachtigen door het elkaar toespelen van de bal en het uitsluiten van anderen? Of spreken we hier van zionisten?”. En nog een: “Israël wordt doorlopend gepamperd door rijke Joden vanuit de hele wereld”

        Godwins: “Er is toch wel enige gelijkenis. Represailles tegen een hele bevolking was in Wo 2 ook gebruikelijk ,denk b.v. aan Putten.”, “Deze methodes van collectief straffen werden al in WO 2 door de Duitsers gehanteerd”, “Palestijnen zijn voor de Israëlische overheid Untermenschen .” Eea wordt door u neergeplempt terwijl u toch wel blijk geeft van enige zelfkennis: “Het ware voor veel reageerders beter eens. in het NU te gaan reageren. De ellende komt juist door er altijd maar met een hoop gel..l het verleden bij te halen.”

        Ad hominems: “Na de 60’er jaren bent u dus duidelijk ingedut !”, “God dank waren er in Wo 2 genoeg mensen die er niet zo’n laffe houding op na hielden die u hier tentoon spreidt. Maar dat heeft u in uw reacties al vaker geuit.” (een godwin plús een ad hominem). Over en tegen een ander reageerder: “Ach ja die naïevertjes !”. “Ik val van m’n stoel, heeft u eindelijk het licht gezien? Misschien een cursus inzicht voor beginners gevolgd?”. “Dat u van letterspelletjes houdt, duidt al op een uitgesproken eenvoud van geest.”

        Met alle Israëli’s over een kam scheren in uw reactie op Israël en de wapenstilstand heeft u ook weinig moeite: “Het lijkt wel Sabbat vandaag.” (alle Israëli’s, van het IDF, legerleiding, etc., doen blijkbaar aan de sabbath en zijn dus joods, volgens u.

        Aannames over pro-Israël reageerders: “Gelukkig zijn er nog mensen die niet alleen van uit hun ” Joods zijn ” een standpunt bepalen.” Iemand die het niet met u eens is is volgens u blijkbaar Joods.

        Antisemitisme, geneuzel over joodse/zionistische complotten, godwins, ad hominems en aannames over andere reageerders kwam men bij JackK niet tegen. Dat hij een permaban heeft en u slechts een tijdelijke ban geeft duidelijk aan dat de redactie bevooroordeeld is.

  2. AJAX*** schreef:

    Is niet gek want RV is een D66ert en zoals het veruit de meeste D66erts betaamt, een machtswellusteling. D66erts hebben altijd de scheur open over anderen maar vergeten telkens hun eigen stoep op te ruimen. Vandaar dat de hoop D66 afval steeds groter wordt.

  3. Op zoek naar de uiterste waarheid schreef:

    Iemand die stelling nam tegen het verontrustend oprukkende antisemitisme verdiende natuurlijk geen bedenkelijke dolksteek in zijn rug, maar ons aller respect.

  4. Sipkeveen schreef:

    Jammer Jack, je bijdrage waren altijd goed en afgepast, even door de dood heen bijten er is leven.
    We weten waar de redactie staat inmiddels, heb ook al gevraagd of ze bloemetjes willen sturen voor deze overwinning.
    RV uit Utrecht geloof ik, maar denk niet dat het familie van mij is hoor!!

Plaats een reactie